Juhlajärjestelyt

Vaivatonta ja tyylikästä


Kattaus, pöytäjärjestykset, kukat ja koristelu

Suunnittelemme yhdessä etukäteen juhlaanne ja vierasmäärään sopivan pöytäjärjestyksen. Pöytäjärjestyksen perusteella voitte suunnitella juhlanne istumajärjestystä ja nimikortteja.

Sisällytämme halutessanne tarjoukseenne juhlavat valkoiset kangasliinat sekä kangasservietit. 

Ravintolassamme on valmiina peruskoristeet, joita voitte vapaasti hyödyntää. Voitte suunnitella myös omat pöytäkoristeet, menukortit, pöytäkartat, nimikortit ja ohjelmat sekä tilata kukka-asetelmat, ja toimittaa ne viimeistään juhlapäivän aattona paikan päälle. Tarjoiluhenkilökuntamme asettelee koristeet ja nimikortit paikoilleen kattauksen yhteydessä. Mikäli haluatte itse tulla laittamaan koristeita, on tila valmiina tunti ennen tilaisuutenne alkua. Muutoin koristeiden laitto onnistuu erillisveloituksesta.

Kynttilöiden polttaminen museoviraston suojelemassa rakennuksessa on kielletty, poikkeuksena ravintolan omat turvakynttilät.

Musiikki ja tanssi

Järjestämme tarvittaessa juhlatilaan tilaa tanssille ja esiintyjille. Annamme mielellämme orkesterien ja esiintyjien yhteystietoja. Tilassa on piano, jota voi käyttää ilman erillistä veloitusta.

Tekniikka

Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni puheita ja esim. soittolistoja varten.

Juhlakuvaus

Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen.

Siivous

Perussiivous kuuluu hintaan. Poikkeuksellisista siivottavista veloitamme erikseen. Mahdollisesti rikkoutunut kartanon irtaimisto tai astiat veloitetaan tilaajalta.