Hyvä Polku Oy aktiviteetit

Hyvää tekevää liikettä

Hyvä Polku Oy aktiviteetit

Hinnasto

1 ohjelma 200€ (0 alv) / ryhmä

2 ohjelma 300€ (0 alv) / ryhmä

3 ohjelma 400€ (0 alv) / ryhmä

4 ohjelma 500€ (0 alv) / ryhmä

Sisältää matkat

kesto yhdelle ohjelmalle 30-45 min

ryhmän koolla ei ole väliä, paitsi mutjutin

Mutjutin (18€ sis alv)

Palvelun tarjoaja:

Hyvä Polku Oy

2910507-6

Eveliina Rusi

040 5023050

eveliina@eveliinarusi.fi

Osa aktiviteeteista on mahdollista toteuttaa Tuomarinkylän kartanon kauniissa ja vehreässä puistossa.

  • Kehonhuolto mutjutin Ohjaan miten mutjuttimen(taskukokoinen kalvohieroja) avulla voi vapauttaa kireyksiä. Opetan käsittelemään ja vapauttamaan faskioita lempeästi mutjuttimien avulla. Tulet huomaamaan eron kasvojen, purentalihasten kireyksistä jalkapohjiin.
    Jokainen osallistuja saa halutessanne (hinta erikseen) kotimaisen, ekologisen, puukomposiitista tehdyn mutjuttimen sekä ohjevihkon itselleen (ei tarvita erillisiä liikuntavaatteita). 

  • Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, jossa keho ja mieli rauhoittuvat. Fysioterapian kaltainen laji vetreyttää niskan ja hartiat keskivartaloa unohtamatta. Liikkeet tehdään seisten ja rauhallisesti hengittäen, sopii hyvin kartanon puiston nurmelle (sään mukainen varustus).

  • Someniskavaivaamo vapauttaa niska-hartiaseudun jumit, turhat päänsäryt saavat jäädä. Löydät upean oman ryhtisi lempein liikkein jalkapohjista päälakeen ja samalla saat liikkuvuutta lempeästi lisää. Liikumme kevyesti, ei tarvita liikuntavaatteita.

  • Stressitasku = stressin lasku, erilaisia kehollisia stressinlaskutapoja. Lempeyttä, liikettä, rauhoittumista. Stressitaskun jälkeen pää on kuin resetoitu ja kaikki tuntuu seesteisemmältä.

  • Kartanon kulmat kävely vie kartanon puistoon ja pihapiiriin isojen puiden siimekseen, kävellen jatkamme metsäpolulle ja tutustumme rauhallisesti puhdasta ilmaa hengitellen lähimaastoon. Kävelyn liikuntahyödyt ja luonnon rauhoittavat vaikutukset tuntuvat niin kehossa kuin mielessä. Sään mukainen varustus ja tai säävaraus.

  • Palaudu paremmin - luento osuus. Opi millä kaikilla keinoilla palautumista voi edistää. Tiesithän, että työpäivän välissä on ensiarvoisen tärkeää, mutta myös helppoa saada pieniä palautumisen hetkiä itselleen.

  • Kasvoremppa ohjaa oivaltamaan, onko kasvoilla liikaa kireyttä ja jännityksiä. Ovatko silmät väsyneet, osaatko rentouttaa ne? Miten maanvetovoimaa vastaan voi taistella, kun suupielet vetäytyvät alaspäin? Pääset hieromaan ja jumppaamaan kasvojen aluetta.

  • Opi hieromaan niskat vapaaksi opastaa kädestä pitäen hieromaan hartioilta kireydet, pureutumaan yhteen lihakseen, joka on kaikilla kireä, vapauttaa niskan ja kallonpohjan jumit. Tehdään pareittain istualtaan paidat päällä. Koulutettu hieroja ohjaa ja näyttää. Tunnet rentouden!