Covid-19

VASTUULLISESTI - YHDESSÄ!

 
Me Annan Kartanolaiset sitoudumme kohtaamaan poikkeustilan ammattitaidolla ja tilanteen vaatimalla vakavuudella, jotta sinulla, hyvä asiakkaamme olisi mahdollisuus nauttia turvallisesta ravintolakokemuksesta myös pandemian aikana.LUPAAMME

koko henkilökuntamme voimin keskittyä toimintaamme niin, että työskentelymme täyttää niin hallituksen ohjeistukset kuin ravintolamme omat vaatimukset hygieniatason ylläpitämiseksi.

Lupaamme kunnioittaa jokaisen pöytäseurueen henkilökohtaista tilaa ottamalla rajoitetun määrän pöytäseurueita ravintolaamme ja huolehtimaan seurueiden välisistä turvaväleistä. 
Pidämme asiakkaidemme turvallisuuden mielessä jokaisessa työvaiheessamme. 
Desinfioimme pintoja, saniteettitiloja ja ovenkahvoja säännöllisesti, emme tule sairaina töihin ja hakeudumme koronatestiin pienistäkin oireista.  

TOIVOMME

kaikkia asiakkaitamme mahdollistamaan sekä henkilökuntamme turvallisen työskentelyn että muiden asiakkaiden  turvallisen ruokailun ottamalla huomioon yleiset ohjeistukset viruksen leviämisen estämiseksi. Yhdessä saamme pidettyä ravintolatilamme turvallisena!

Ethän tule ravintolaan, jos sinulla on mitään koronavirukseen viittaavia oireita: yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, päänsärky, vatsavaivat, lihaskivut. Jää kotiin  myös, jos sinut on määrätty karanteeniin, joko altistumisen tai matkustamisen vuoksi.

KIITOS, ETTÄ VÄLITÄT!