Konsertti-illallinen

Sulosävelin Suomesta Eurooppaan -Konsertti-illallinen

Ravintola Annan Kartano (Tuomarinkyläntie 18)

Lauantaina 17.9. klo 18 
Illallispöytä on katettuna klo 18 alkaen, konsertti alkaa klo 19.

Ilana Rimon, laulu & Pentti Yrjänäinen, domra-prima,

DomraCocktail kuljettaa yleisönsä musiikin keinoin Suomesta ympäri Euroopan. Musiikkimatkalla maisemat vaihtuvat Espanjan auringosta Uralin vuorille sekä Napolin satamasta pohjoisen kylmyyteen. Laulusolisti Ilana Rimón hämmästyttää laulamalla kappaleet alkuperäiskielellä. Pentti Yrjänäinen taivuttaa domransa kielet soimaan eri maiden tunnelmien mukaan.

Konsertti-illallisen ohjelmaan kuuluvat muun muassa seuraavat laulut: Bella Ciao, Uralin pihlaja, Hijo de la Luna (Kuutamon poika), Moonlight Shadow, Suklaasydän ja monet muut.

Ilana Rimón opiskeli lapsena pianonsoittoa, kunnes tajusi omimman instrumenttinsa olevan sittenkin laulu. DomraCocktailin lisäksi hän puuhailee myös keskiaikaisen ja 1600-luvun musiikin parissa. Ilanan oma musiikkimaku ei katso genreä, vaan yhteistä suosikeille ovat melodisuus, tarinallisuus sekä se, ettei kuulijaa päästetä liian helpolla.

Pentti Yrjänäisen soitin on domra. Hän on soittanut sitä yli 25 vuotta aloitettuaan uransa Helsingin Balalaikkaorkesterissa, jossa soittaa edelleen. DomraCocktailia varten Pentti on tehnyt sovitukset itse niin, että ne mahdollistavat kaikenlaisen musiikin soittamisen domralla.

Lipun hintaan sisältyy ohjelma ja italialainen illallispöytä
HUOM! Verkkokaupan vahvistus toimii lippuna ja varaustiedot on listattuna ravintolaan. Varsinaisia pääsylippuja emme lähetä!
Lipun hintaa emme hyvitä peruutustapauksissa, mutta voit siirtää sen halutessasi esim. ystävällesi. Ilmoitathan siinä tapauksessa asiasta: myynti@annankartano.fi

49,00 €